Odhalte nový web, etikety a mnoho dalších novinek, které pro Vás postupně připravujeme!

Odhalte nový web, etikety a mnoho dalších novinek, které pro Vás postupně připravujeme!

Je nám velkým potěšením vám oznámit, že jsme se pustili do rozsáhlého upgradu našeho podnikání tak, abychom Vám poskytli ještě silnější zážitek z nakupování.

Seznamte se s naším novým webovým designem

Vykročte s námi novým směrem.

Představujeme vám nový webový design, který je založen na jednoduchosti a funkčnosti. Web je navržen tak, aby byl přehledný a každý se zde mohl snadno orientovat. Informace jsou dobře uspořádány a snadno se nacházejí. To vše má za cíl usnadnit vám, našim zákazníkům, rychlou orientaci a najít bez problémů informace, které hledáte.

Co nás inspirovalo k vytvoření nového webu ?

Odpověď je jednoduchá. Novým webovým designem chceme navodit luxusnější dojem z přírodní kosmetiky. Chtěli bychom, aby jste cítili, že používáte produkty, které jsou nejen účinné, ale také kvalitní a exkluzivní. Dodali jsme novému webu punc osobnosti a zviditelnění nás, jako týmu, který stojí za výrobou.

Objevte naše nové etikety

Vítejte v nové éře designu - je pro vás připravený vylepšený materiál etiket se zdokonaleným a minimalistickým vzhledem.

Moderní, čisté a jednoduché, tak bychom mohli charakterizovat naše nové etikety. Tato proměna vychází z naší touhy posunout se vpřed a zároveň odpovídat současným trendům. Ale nejde jen o design. Každá etiketa již obsahuje svůj jedinečný QR kód, který Vás automaticky odkáže na stránku s produktem ke kterému patří a kde naleznete kompletní informace týkající se daného produktu.

Poznejte naše vylepšené složení produktů

Jsme hrdí na to, že neustále inovujeme naše produkty a zlepšujeme jejich složení. Věříme, že je důležité používat kvalitní, přírodní ingredience, které jsou bezpečné a účinné.

Snažíme se používat ingredience, které jsou pěstovány nebo produkovány šetrným způsobem k životnímu prostředí a zároveň omezujeme používání potenciálně dráždivých nebo alergizujících ingrediencí. Chceme, aby naše produkty byly bezpečné pro všechny typy pokožky.

Exkluzivní dárková balení pro vaše oblíbené produkty

Rádi bychom se s vámi podělili i o další novinku, a to jsou dárky.

Nestárnoucí klasiku, jíž jsou dárková balení, jsme povýšili na zcela novou úroveň. Představujeme vám naše nové, prémiové dárkové krabičky, které jsou jako stvořené pro kombinaci našich nejprodávanějších produktů a budou tak tvořit neodmyslitelnou součást naší značky.

Je to jako třešnička na dortu, která dokresluje celkový zážitek.

Věříme, že naše dárková balení jsou skvělým způsobem, jak udělat radost svým blízkým.

Budoucí plány a inovace pro naši značku

V blízké budoucnosti chystáme spoustu dalších novinek. Naším cílem je rozšíření se do nových segmentů trhu a rozvoj nových produktových řad. Pro další informace sledujte naše sociální sítě, kde Vás budeme pravidelně informovat o všech novinkách. Je toho hodně, na co se můžete těšit!